FK Sarajevo ostao bez direktorice

Hercegovina.info
Vidi originalni članak

Upravni Odbor FK Sarajevo i Sabrina Buljubašić danas su sporazumno raskinuli suradnju, priopćeno je iz tog kluba. U skladu sa ovom Odlukom, Sabrina Buljubašić od danas više nije direktorica Kluba. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Želimo zahvaliti Sabrini Buljubašić na vođenju Kluba proteklih godina tijekom kojih je Klub zabilježio neke od najblistavijih trenutaka u svojoj povijesti, kao što je prva dupla kruna u sezoni 2018./2019. Gospođa Buljubašić je bila na raspolaganju Klubu i u dobrim i u izazovnim vremenima i pokazala je iznimnu lojalnost Bordo obitelji. Želimo joj uspjeh u daljim profesionalnim i privatnim poduhvatima", istaknuto je u obrazloženju Upravnog odbora FK Sarajevo. 

Sabrina Buljubašić se posebno zahvalila svim kolegama, stručnom stožeru, partnerima, sponzorima navijačima i svima koji su kroz sve ove godine pružali podršku Klubu i njoj dok je bila na njegovom čelu. 

"Od prvog do posljednjeg trenutka u Klubu trudila sam se da interese Kluba uvijek stavim ispred svih. Zahvalna sam na prilici koja mi je davno pružena od strane g. Tana, a potom ukazana i od ostalih nositelja glasačkih prava, te odlazim znajući da Klub ostaje u dobrim rukama. Veliko iskustvo i znanje nosim sa sobom. 

Tijekom proteklih godina sa Klubom sam doživjela naljepša iskustva, ali i prevazišla teške prepreke i stvorila preduvjete za nove poduhvate i vizije. FK Sarajevu na čelu sa novim menadžmentom želim uspjeh u realizaciji zacrtanih vizija i ciljeva", izjavila je Buljubašić. 

Čim to bude poznato Klub će priopćiti javnosti ime osobe koja će obnašati funkciju direktora Fudbalskog kluba Sarajevo, istaknuto je u priopćenju.

Vezani članci