Džeko poručio da je protiv prijateljske utakmice BiH i Rusije, javio se i bivši kapetan Hrvatske

Hercegovina.info
Vidi originalni članak

Nogometni savez Bosne i Hercegovine prihvatio je poziv Ruske nogometne federacije za odigravanje prijateljske utakmice. Susret će se odigrati u studenom, a veći dio javnosti u BiH je šokiran tom odlukom i ne podržava prijateljsku utakmicu s reprezentacijom koja je zbog ruske invazije na Ukrajinu izbačena iz svih natjecanja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Čuo sam za odluku Saveza. Čelnici Saveza znaju moj stav. Zvali su, pitali su me što mislim o utakmici. Rekao sam što mislim, a onda sam se iznenadio drugačijom odlukom. Nije dobra odluka! Bez riječi sam. Kad reprezentacija počne igrati dobro, uvijek se nešto kvari. Nemam riječi. U NS-u BiH znaju moj stav. Samo ću reći da ovo nije dobro", rekao je bosanskohercegovački veznjak Miralem Pjanić u razgovoru za Sportske.ba. Dodao je da on neće igrati, prenosi Index.

Šokiran je i kapetan Edin Džeko. "Protiv sam odigravanja ove utakmice! Ja sam uvijek i samo za mir. Savez zna moje mišljenje! Nažalost, ja nisam taj koji donosi odluke s kim će BiH igrati, ali imam svoj stav koji je jasan i u koji ne ulazi igranje ove utakmice, dok nevini ljudi stradaju. Uz narod sam Ukrajine u ovim teškim trenucima."

reprezentacija BIH,Liga nacija,Finska,reprezentacija BIH,Edin Džeko,nogometni savez BIH,utakmica Rusija BiH,reprezentacija BIH,Vico Zeljković

Darijo Srna, legendarni hrvatski nogometaš koji je veći dio karijere proveo u Ukrajini, oglasio se na Instagramu nakon objave da je NS BiH pristao na utakmicu s Rusima. Objavio je zastavu BiH u obliku srca i poruku: "Vjerujem u tebe BiH. Ne utakmici!"

Vezani članci