Dva igrača Širokog odlaze na posudbu, dok je ofenzivac potpisao suradnju do kraja sezone

Hercegovina.info
Vidi originalni članak

Iz Nogometnog kluba Široki Brijeg službeno je potvrđeno kako će mladi igrači tog kluba, 20-godišnji krilni igrač Kristijan Sesar i 19-godišnji desni bočni igrač Ivan Mustapić jesenski dio sezone provesti na posudbi u NK Neretvanac.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Aktualni prvak 3. HNL već se više puta potvrdio kao idealno mjesto za stjecanje potrebnoga seniorskog iskustva za naše mlade igrače.

Dvadesetšestogodišnji ofenzivac Tonći Mujan i NK Široki Brijeg dogovorili su suradnju do kraja sezone.

"Od ranije znam dosta o klubu, a i prije tri godine sam s NK Domžale igrao protiv Širokog Brijega u UEFA Europa League. Već tada sam vidio veliku sinergiju između kluba i navijača. Isto mi je potvrdio Jure Obšivač s kojim sam u kontaktu i koji mi je rekao sve najbolje o klubu i gradu. Veselim se utakmicama na Pecari", istaknuo je iskusni Šibenčanin koji primarno igra na lijevom krilu, a može pokriti i ostale pozicije u napadu.

"Vjerujem kako ćemo se svi dignuti. Došao sam pomoći momčadi i siguran sam kako ćemo se opet boriti za sami vrh", poručio je Mujan. Najveći trag u dosadašnjoj karijeri ostavio je igrajući za Domžale u dva navrata. Kao posuđeni igrač slovenskog prvaka branio je i boje turskog drugoligaša Ümraniyespor te slovenskog prvoligaša NK Aluminij.

Prethodno je bio član NK Krško, a još je igrao u HNK Hajduk Split odakle je odlazio na posudbe u NK Zadar i drugu momčad Real Club Deportivo de La Coruña.

Vezani članci