Dreyer: "Kobenhavn dugo prati Lendrića"

Hercegovina.info
Vidi originalni članak
Financijska situacija splitskog velikana sugerira da će tijekom siječnja biti dosta izlaznih transfera iz kluba, a osim što se nešto veće zarade priželjkuju na Vukušiću, Tomasovu, mlađem Sharbiniju, Maloči i(li) još ponekom nositelju igre, moguće je i da netko tko nije dobivao toliko prilika donese koju stotinu tisuća eura u blagajnu Hajduka.

Riječ je o mladom napadaču Ivanu Lendriću, igraču koji je već duže vrijeme na meti brojnih europskih klubova, između kojih je i nekolicina danskih. Prije svega vrijedi spomenuti lidera danskog prvenstva Kobenhavn, koji je, po svemu sudeći, spreman platiti 600 tisuća eura odštete Hajduku za 20-godišnjaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Kobenhavn već dugo prati Lendrića jer je igrač s velikim potencijalom, tip napadača za kojeg vjeruju da bi se brzo uklopio u sustav igre. U Kobenhavnu znaju da je na posudbi u Zrinjskom gdje se kalio i jedan Luka Modrić bio najbolji strijelac Bosne i Hercegovine sa 16 pogodaka", otkrio je igračev zastupnik Jan Dreyer, kako prenosi danski portal bold.dk.

Izgleda da spomenuta ponuda neće zadovoljiti čelnike kluba s Poljuda, a iz sljedećih Dreyerovih riječi može se iščitati stav mladog nogometaša: "Za njega bi najbolje bilo da karijeru nastavi u Skandinaviji što bi mu bio korak više u karijeri. U Kobenhavnu bi mu bilo odlično, uz moguće nastupanje u Ligi prvaka bio bi mu to i veliki izazov te vjerujem vrlo zanimljiva opcija."

Lovro Štrbinić

hrsport.net

Vezani članci