Drago Gabrić dobio dozovole za registraciju, igra protiv Varaždina

Hercegovina.info
Vidi originalni članak
Od srijede će Gabrić biti registriran i konkurirati za utakmicu protiv Varaždina.

A može li se vjerovati onomu što se vidi na treningu, ali i treneru Krasimiru Balakovu, koji je Gabrića već jednom najavio, Drago će debitirati u dvoboju protiv Varaždina sljedeći tjedan.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

- Sretan sam i zadovoljan što je to napokon skinuto s dnevnog reda. Jedva čekam svoj prvi nastup, a trener Balakov odlučit će kada će to biti - rekao je Gabrić.

U međuvremenu je u Poljudu veliko zadovoljstvo zbog onoga što momčad pruža na travnjaku. Hajduk je trenutačno u ugodnoj fazi, a briljiraju Ante Vukušić, koji je postao noćna mora za protivničke obrane, Anas Sharbini i Marin Tomasov.

Trlja ruke i predsjednik Hrvoje Maleš, osjeća se miris toliko potrebnih milijuna. Tomasov i Subašić uskoro bi trebali potpisati nove ugovore, njih su dvojica, kao i Vukušić i Sharbini mlađi, stalno u izlogu.

Vukušić je prvo ime za prodaju, njegova cijena opet se diže, zaista bi bilo veliko iznenađenje da i nakon zime ostane u Poljudu.

Inače, za obavijest brojnima koji su nam postavljali pitanje kako se može dogoditi da član uprave Pavle Cicarelli radi bez diplome visoke škole, stigla je nostrifikacija njegove diplome.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

- Postupak nostrifikacije diplome završen je 22. rujna 2011. godine te je članu uprave Pavlu Cicarelliju s 22. rujnom ove godine priznata visokoškolska inozemna akademska titula Master of Business Administration (MBA) stečena na Golden Gate Universityju u San Franciscu - izvijestila je uime Hajduka glasnogovornica uprave Laura Visković.

Čestitamo Cicarelliju, sad može mirno raditi i od njega očekujemo pun doprinos u Hajdukovim marketinškim akcijama.

izvor: dalje.com

Vezani članci