DOGOVOR JE PAO Poznato tko će preuzeti Jakirovićevu ulogu u Rijeci

Hercegovina.info
Vidi originalni članak

Nogometaši Rijeke u četvrtak od 20 sati igraju u francuskom Lilleu prvi susret playoff-runde kvalifikacija za Konferencijsku ligu. Uoči puta za Francusku pred novinare su na Rujevici stali Darko Raić-Sudar i Radomir Đalović. Sportski direktor i pomoćni trener riječkog prvoligaša prokomentirali su buran tjedan u klubu. Sve je počelo odlaskom Sergeja Jakirovića s mjesta glavnog trenera čime je pred jednu od utakmica sezone ostalo upražnjeno mjesto na klupi, pišu Sportske novosti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tko bi trebao preuzeti Jakirovićevu ulogu, objasnio je Raić-Sudar:

''U ova dva dana bili smo u intenzivnim razgovorima. Bilo je dosta kandidata i na kraju se sve svelo na dvije-tri opcije. Usmeno je dogovoren dolazak Željka Sopića. Mi smo najprije kontaktirali klub, a tek onda izrazili želju Sopiću za njegovim dolaskom'', rekao je sportski direktor kluba.

Dakle, potvrđeno je da će dosadašnji trener Gorice biti novi strateg na Rujevici, a trebao bi s momčadi Rijeke krenuti u Lille. No, poznato je da će upravo Raić-Sudar i Đalović sjediti na riječkoj klupi kao privremeno rješenje, Sopić bi trebao biti službeno predstavljen u petak, po povratku iz Francuske.

''Navijači su nam priredili neviđenu atmosferu i dali još veći motiv za sljedeće utakmice'', rekao je Đalović.

Inače, na sinoćnjem, posljednjem treningu Rijeke pred put u Lille okupilo se mnoštvo navijača koji su izrazili podršku igračima:

Vezani članci