Djeca mostarskog Zrinjskog ponovno na klupi Plemića

Hercegovina.info
Vidi originalni članak

Slaven Musa je već prije par godina vodio nogometaše Zrinjskog u utakmici protiv Posušja u Mostaru, a inače je na klupu Plemića stigao iz HNK ''Branitelja'', kluba koji je inače iako niželigaš ove sezone stigao do 1/4 finala Kupa BiH i ispao od aktualnog prvaka Bosne i Hercegovine sarajevskog Željezničara. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U momčadi Branitelja koje je do jučer vodio sada već novi šef struke Zrinjskog Slaven Musa igra veliki broj nogometaša koji su svoje prve nogometne korak počeli u Zrinjskom. Rezultati HNK ''Branitelj'' govore da mnogi nogometaši toga kluba zaslužuju povratak u možemo slobodno reći svoj matični klub.

Ovo ne pišemo da bi oslabili HNK Branitelj koji se zajedno sa Slogom bori za ulazak u viši rang. Branitelj i dalje treba određeni igrački kadar dobivati iz Zrinjskog, ali ne na ovakav način kao što je dobivao do sada. Mostarski nogometni klubovi Zrinjski i Branitelj trebali bi zajednički razgovarati i dogovarati raspodjelu igrača, tako da bi obadva nogometna kluba i dalje bilježila uspjehe.

Kao trener Branitelja Slaven Musa je vodio i veliki broj nogometaša koji su ponikli u Zrinjskom, kao npr. Predrag Jurić, Saša Dagičević, Gagro, Suton... Za očekivati je povratak ovih nogometaša u Zrinjski, jer su kao nosioci igre Branitelja zaslužili novu priliku mostarskom premierligašu.

hercegovina.info

Vezani članci