VIDEO  DINAMO PUTEM HAJDUKA Modri dovode pojačanje iz druge francuske lige

Hercegovina.info
Vidi originalni članak

Dinamo je dogovorio dolazak prve ljetne igračke prinove! Sportske novosti doznaju kako je hrvatski prvak potencijalno pojačanje pronašao u francuskoj drugoj ligi, a radi se o 24-godišnjem braniču Pariza Maximeu Bernaueru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iz Maksimira je u Pariz poslana ponuda teška 1,3 milijuna eura, drugoligaš iz Pariza je prihvatio ponudu, uz dogovorene dodatne bonuse u slučaju plasmana u Ligu prvaka ili Europsku ligu, javljaju Sportske novosti.

 

Nekadašnji član mlađih selekcija francuske reprezentacije iza sebe ima odličnu sezonu u Ligue 2 u kojoj je bio jedan od najboljih igrača Pariza kojeg je u nekoliko navrata predvodio i kao kapetan. Odigrao je 35 utakmica te zabio jedan gol uz tri asistencije.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Bernauer se nogometno školovao u Rennesu u kojem, međutim, nije dobio priliku.

Nogometni CV nije mu bogat, upisao je 17 utakmica za U16 i U17 reprezentaciju Francuske, odigrao je 57 utakmica u trećeligaškoj te zabilježio 65 utakmica u drugoligaškoj konkurenciji. Transfermarkt ga procijenjuje na 700.000 eura.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podsjetimo, u zimskom prijelaznom roku igrača iz druge francuske lige doveo je i Hajduk. Novi nogometaš Splićana postao je Yassine Benrahou. Po njegovu dolasku bilo je puno skepse i negodovanja, a u vrlo kratkom razdoblju postao je jedan od ljubimaca navijača Hajduka.

Vezani članci