Dinamo kod Celtica: Favoriti su, nema usporedbe s 1998

Vidi originalni članak
Krivo mi je što se percipira da ćemo lako dobiti ovu utakmicu. Celtic je velikan i sigurno je favorit u ovoj utakmici - rekao je Josip Pivarić i dodao:

- Ipak, vjerujem u našu kvalitetu, ove smo sezone na većini gostovanja bili pravi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Trener Zoran Mamić jučer je proslavio 43. rođendan.

- Igrači mi nisu ništa poklonili, oni svaki dan poklanjaju svojim dobrim radom - kazao je mlađi Mamić i okrenuo se protivniku:

- Tamo je sigurno jedna od najboljih atmosfera koju sam doživio u životu. Znamo sve o Celticu, ni oni kao ni mi nisu uspjeli ući u Ligu prvaka i sad su na popravnom. Prilično su dobro igrali u prvoj utakmici u Mariboru, ali su na kraju propustili prilike i ispali - kaže Mamić.

Dinamo bi eventualna pobjeda jako približila prezimljavanju.

- Očekujem agresivan i brz Celtic. Bi li me zadovoljio bod? Sve zavisi od tijeka utakmice, a sad bih iz ove perspektive sigurno bio zadovoljan bodom. Mislim da je bespredmetno još pričati o proljeću u Europi, a isto tako smatram da su bedaste usporedbe ove generacije s onom koja je izbacila Celtic 1998. godine - rekao je Zoran Mamić i najavio kako neće biti promjena u sastavu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

To znači da bi Dinamo mogao zaigrati s istih 11 kao protiv Astre.

Na put s Dinamom otišao je i Slaven Zambata, legenda kluba. Zambata je zabio gol za Dinamo 1967. godine kad su u Glasgowu u prijateljskoj utakmici pobijedili Celtic 1-0.

24sata.hr

Vezani članci