Darko Raguž: HFC Zrinjski mi je najbolja opcija

Vidi originalni članak

Darko Raguž jedan je od rijetkih nogometaša koji je ostao vijeran HFC Zrinjski, a u ovoj sezoni za momčad nastupaju i njegova dva brata. Sutra Plemići igraju domaću utakmicu protiv Salinesa koja se igra u dvorani na Bijelom brijegu s početkom u 18. sati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

S obzirom na to da si jedan od rijetkih koji je ostao vjeran Zrinjskom možeš li nam reći što za tebe znači igrati za Plemiće?

"Pa jeste , iako sam imao nekih ponuda ipak sam se odlučio za ostanak u Zrinjskom nakon što me zamolio Zdravko Čagalj da pomognem klubu da se klub ne ugasi. Zbog svih privatnih obaveza to mi je bila najbolja opcija".

Ovaj puta skupa s tobom su i tvoja dva brata. Kako je igrati skupa s braćom u istoj ekipi?

"Pa sigurno da je puno lakše i draže igrati kad su s tobom tvoja braća, to nam najviše usrećuje našeg oca koji je teško bolestan i presretan je kad nas vidi da zajedno igramo za Zrinjski. To je bio dodatni motiv da ostanem u klubu".

Zrinjski je imao na početku ove sezone izuzetno težak raspored ali se niste predavali. Koji su to motivi kada ovako ginete na terenu?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Pa da, raspored je stvarno pretežak i teško je doći do bodova, ali na svakoj utakmici dajemo sve od sebe i eto za sada smo uspjeli izvući bod u Gračanici što je svakog iznenadilo. Nadam se da ćemo u idućim utakmicama biti skroz kompletni s Vlahom, Livajom i Skuhanom i mislim da nas niko neće lako pobijediti tada".

U nedjelju u Mostar stiže momčad Salinesa. Kakva je tvoj prognoza?

"U nedjelju stiže Salines koja je izuzetno jaka ekipa s dobrim trenerom i pojedincima poput Srđana Ivankovića, sigurno da će biti teško igrati protiv njih al  dat ćemo sve od sebe i uz malo sreće nadam se izvući pozitivan rezultat".

S obzirom na sve okolnosti kakve su ambicije Zrinjskog u ovom prvenstvu?

"Pa ambicije Zrinjskog su ostanak u ligi , s obzirom na igrački kadar i da nam uvijek neko fali nadam se da ćemo u tome i uspjeti".

Možeš li nešto poručiti našim čitateljima za kraj ovog razgovora?

"Poruka čitateljima i navijačima je da nas podrže u svakoj utakmici i da nam budu dodatni motiv da uspijemo doci do bodova, mislim da su nam u ovim trenucima jako potrebni".

HERCEGOVINA.info

Vezani članci