FOTO/VIDEO  CO liga: FK Velež predvodi ljestvicu, mali Plemići na drugoj poziciji

Vidi originalni članak

Približava se kraj prvog dijela CO lige U-11 koja se odigrava na pomoćnom igralištu stadiona HŠK Zrinjski u Mostaru. Veći dio ekipa odigrao je desetak i više utakmica, a ligu predvodi momčad FK Velež iz Mostara.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mali nogometaši Veleža trenutno se nalaze na prvom mjestu skupivši 29. bodova iz 11 utakmica. Gol razlika “Rođenih” je dosta zanimljiva +31. Velež je proteklog vikenda zabilježio remi i pobjedu (HNK Brotnjo 1:1 i FK Leotar 2:1).

Na drugom mjestu s četiri boda zaostatka su mladi nogometaši HŠK Zrinjski koji su iz 11 utakmica skupili 25 bodova s gol razlikom +16. Zrinjski je odlično krenuo u ovu ligu, ali u posljednjih šest utakmica skupili su tek 7 bodova što ih je koštalo prvog mjesta na ljestvici.

Zabilježili su četiri remija, (ŠN Sport Talent Mostar 1:1, UniSport Stolac 1:1, FK Velež Mostar 1:1, FK Velež Nevesinje 1:1) jedan poraz (HŠK Posušje 0:2) i jednu pobjedu (ŠN Tiki Taka Mostar 2:0).

Na treće mjesto su nakon nedjeljne pobjede nad HŠK Zrinjski “iskočili” mali nogometaši HŠK Posušje. Posušaci su u deset odigranih utakmica skupili 23 boda s gol razlikom +17. Kao što možete vidjeti Posušje ima utakmicu manje od HŠK Zrinjski, te u slučaju pobjede isti bi se našli na drugoj poziciji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na četvrtom mjestu se nalazi ekipa UŠS Sport Talent iz Mostara koja je u jedanaest odigranih utakmica skupila 22 boda uz gol razliku +15.

Sredinu ljestvice predvodi HNK Brotnjo Čitluk s 20 bodova, a po 19 bodova imaju trebinjske ekipe FK Leotar i ŠF Leostars. Na osmoj poziciji se nalazi ekipa UniSport Stolac, a isto toliko bodova skupila je i ekipa ŠN Limači Čapljina.

Dosta iznenađujuća pozicija na ljestvici je ekipe ŠN AS Međugorje koja je skupila 14 bodova i nalazi se na desetom mjestu.

Dno ljestvice predvodi HNK Cim iz Mostara s 11 bodova, na 12 mjestu je ekipa ŠN Tiki Taka iz Mostara koja je skupila 9 bodova. Na 13. mjestu se nalazi FK Velež iz Nevesinja koji je skupio 8 bodova, dok je na četrnaestoj poziciji ekipa HNK Branitelj s 3 boda.

Vezani članci