ČITLUČKI DVOJAC S GRBAVICE "Na plaži sam ga počeo učiti"

I. Ćubela/Hercegovina.info
Vidi originalni članak

Dva imenjaka, dva prijatelja, dva Čitlučanina - Luka Miletić i Luka Juričić. Jedan u obrani čuva prilaz Željinom golu, drugi pak zadaje glavobolje protivničkim obranama. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prijatelji su od malih nogu. Njihovo prijateljstvo dokazuje i fotografija koju su i jedan i drugi podijelili na svojim društvenim mrežama. Kadar sličan onome iz 1998. godine, ponovili su ovih dana na stadionu Grbavica.

Miletić je malo statusom "bocnuo" svog prijatelja uz komentar: "Na plaži sam ga počeo učiti."

Luka Miletić Luka Juričić

Prve korake radili su u lokalnom Brotnju, a u omladinskim školama bili su u Zrinjskom odnosno Širokom. Putevi su ih vodili po brojnim klubovima Premijer lige BiH i HNL-a, da bi ove sezone ponovno zajedno zaigrali za istu momčad. 

Ozljede, operacije, padovi - ništa ih nije pokolebalo. I jedan i drugi u više su nam navrata rekli: "Samo nek' je zdravlja."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zanimljivo između svih igrača Željezničara, upravo su njima dvojici Izraelci "potvrdili" koronu. Na sreću, testovi su se poslije pokazali lažnima.

Ustalili su se kod Amara Osima, a sada je sve na njima i na faktoru sreće da ostave dubok trag u klubu s Grbavice. Možda onakav kakav je svojevremeno ostavio njihov Brotnjak, legendarni Josip Čilić - Ćipa.

Vezani članci