BROZOVIĆ "Uspio sam se otrijezniti"

Hercegovina.info
Vidi originalni članak

Jedan u nizu dočeka za hrvatske nogometne reprezentativce organiziran je i u Velikoj Gorici, gdje je mnoštvo ljudi došlo vidjeti Marcela Brozovića i Antu Budimira. Obojica su se s nekoliko rečenica obratili publici, a zatim su zajedno zapjevali na pozornici pa dijelili autograme obožavateljima, javlja Index.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Brozović: Jesam li ikad umoran? Sad nisam, otrijeznio sam se

Voditelj programa upitao je Brozovića je li ikad umoran, a njegov odgovor nasmijao je sve okupljene. "Ma jesam, ali sad nisam. Uspio sam se otrijezniti", rekao je pa dodao: "Nisam se nadao ovakvom dočeku i svaka vam čast što ste došli u ovako velikom broju. Nadam se da će ovako biti i u šestom mjesecu ako uspijemo osvojiti Ligu nacija. Ne žalim zbog rezultata u Kataru, ali mogli smo malo više."

Budimir: Nadam se da ćemo se i budućnosti ovako okupljati

Budimir je zahvalio na podršci. "Prije svega, Goričani, hvala što ste došli u ovako velikom broju. Vidjeti vas ovdje u svom gradu je nešto posebno. Nema umora. Sretni smo i nadamo se da ćemo se i u budućnosti ovako okupljati", izjavio je pa nastavio:

"Cijelu omladinsku školu sam proveo ovdje, prvo Radnik, a onda Gorica. Velika Gorica i Turopolje uvijek su davali igrače za reprezentaciju, za HNL i za inozemstvo. Nadam se da će Hrvatska uvijek imati predstavnika odavde."

Vezani članci