Brković ide na posudbu: Zatečen sam, ali sam na sve spreman

Vidi originalni članak
Zoran Brković koji se uspješno oporavlja od ozljede koljena, biti će poslan najvjerojatnije u FK Leotar ili FK Radnik.

„S ovom odlukom su me iskreno zatekli i nisam se nadao, ali sam na sve spreman. Jednostavno meni je jako velika želja da igram tako da mi je ta nova sredina samo još veći motiv i naravno da opravdam korektan odnos Zrinjskog prema meni do sada", kazao je Brković za Hrvatski Medijski Servis.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dodao je da još uvijek nije definitivno da će u Leotar, jer je u opciji još nekoliko klubova.

Zoran Brković zbog ozlijede nije bio s „Plemićima" prošlu polusezonu, ali se vratio u listopadu, u početku s laganijim treninzima i maksimalnim trudom skoro vratio staru formu.

„Mislim da je ova ozljeda definitivno ostavila traga, ali zadovoljan sam oporavkom i koljeno je sad ok. Samo mi je u Mostaru i Međugorju gdje smo radili treninge na plastici to smetalo koljenu, jer je oticalo pa to malo boli", kaže Zoran.

Ističe da može normalno trenirati i obavljati sve, iako duže vrijeme nije imao jak ritam treninga, te da mu je prvenstveno cilj zaigrati i vratiti se u onu formu u kojoj je bio.

Brkoviću ugovor ističe na ljeto, pa nam je otkrio ima li želju za produženjem ugovora sa Zrinjskim:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

-U Mostaru se osjećam kao kod kuće, zato sam otvoren za sve opcije i budu li željeli nakon isteka ugovora možemo sjesti i razgovarati o produženju.

Naglasio je da želi zaigrati utakmice ritmom koji je igrao prije ozljede i da se zahvaljuje svima koji su bili uz njega.

„Obitelj je uvijek bila uz mene, mada moram napomenuti i korektan odnos uprave i bivšeg trenera Branka Karačića. Također i moja djevojka Irina, koja je imala najveću vjeru u mene, te mi davala snagu za borbu i brži oporavak", kazao je branič Zrinjskog.

Momcima želim da se bore i ove godine za titulu, poručio je svojim suigračima Brković./G. Krišto/HMS/

Vezani članci