Bjelovarski "mali Messi" igra najtežu utakmicu, onu za život

Vidi originalni članak
Svi koji prate igre mladih nogometnih uzrasta bili su jedinstveni u prognozi kako je pred Mirkom velika karijera. Uostalom, i njegov nadimak 'mali Messi' sve govori.

Hrabar i neustrašiv u duelima s jačim protivnicima, izazivao je bijes protivničkih trenera i suparnika koji nisu birali načina da ga zaustave. No i nakon najtežih duela i startova uvijek se dizao i stisnuo zube i u sljedećem duelu bio još jači.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U prvi mah se pomislilo da je nakon pet jesenskih kola Mirka s terena udaljila mononukleoza. Nažalost, pretrage su pokazale da je u pitanju leukemija. 'Mali Messi' je u bezbroj utakmica i turnira bio među najboljima. Nekada su ga u dodjelama priznanja nepravedno i zaobilazili. Jer ono nogometno umijeće koje ima Lovrić teško je sresti.

Ljevica poput Messijeve, lažnjak tijelom i brzina s loptom koja je uvijek fascinirala. Izluđivao je protivnike jer nisu mogli naći lijek za njegovu igru. Nadamo se da će se pronaći lijek za njegovu bolest te će i iz tog duela izaći kao pobjednik.

Jer je on rođeni pobjednik. Subotnjom revijalnom malonogometnom igrom u bjelovarskoj dvorani gdje su pred prepunim gledalištem nastupili njegovi sportski kolege još jednom se pokazalo kako se njegove igre ne zaboravljaju i kako svi željno očekuju njegov oporavak i povratak na teren.

Dresovi Slaven Belupa i njemu najdražih Dinama, s potpisom svih seniora, i hrvatske reprezentacije dokazuju koliko ga cijene u nogometnom svijetu.

Stoga su svi u subotu stisnuli palčeve i zaželjeli što brži Mirkov oporavak. Znajući da za njega nije bilo izgubljene lopte i utakmice svi se nadaju da će i iz ove utakmice, koju na zagrebačkom Rebru igra za život, izaći kao pobjednik te da je to samo privremeni rastanak od najdraže mu igre.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

24sata.hr

Vezani članci