Bivši Plemić Ivan Lendrić želi u Belgiju, Hajduk ga ne pušta!

Hercegovina.info
Vidi originalni članak
Jer Hajduk (barem dosad, ili do ponedjeljka) nije usuglašen da ga pusti. Dapače. Sva potencijalna razmišljanja da se Lendrića pusti, iz Nadzornog odbora - stopiraju. Nisu baš za - rasprodaju, piše slobodna dalmacija.

Prvo da dobiju jamstvo za kredit, pa bi onda vidjeli kako raspolagati s igračkim kadrom. Samo da se sve ne razmrvi...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

S druge strane postoji realna šansa da igrači podnesu zahtjev za arbitražu, postanu slobodni već krajem lipnja... Pa Lendrić požuruje dogovor, jer mu je šansa da ode u Belgiju aktualna ovog trena i dobar posao ne valja odgađati, može propasti.
Lendrić je, dakle, podnio zahtjev za raskid ugovora s Hajdukom:

- To je točno - priznaje.

- Mislim kako zaslužujem da mi u klubu iziđu ususret. Dosad se nisam naigrao, a svo vrijeme ove tri godine ugovora radio sam najbolje što sam znao i mogao. Neka me puste jer na mene ionako ne računaju - kaže Lendrić.

Mogao je lani u portugalsku Bragu za 700.000 eura, Hajduk ga nije pustio, da mu je potreban, ali se u minulu godinu dana ni Lendrić nije naigrao: ostao je u statusu "zlatne rezerve" koji kad uđe - zabije, ali opet nepogrešivo seli na klupu.
Cijelo vrijeme nije ni riječ javno negodovao, premda se teško mirio s razvojem situacije. U Poljudu ga jednostavno - nisu vidjeli.
On bi sad otišao, ali...

- Nije na prodaju! - poručili su iz Hajduka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Međutim, neće na tome ostati, u ponedjeljak bi se trebali razviti razgovori na temu Lendrićeva odlaska, a ponuda iz Waregema, nakon što je Lendrić dostavio "bijelima" zahtjev za raskidom ugovora postala bi predmet nove rasprave u Poljudu.

- Volio bih da se raziđemo u miru, da Hajduk dobije odštetu - kazao je centarfor u krugu svojih prijatelja.

U suprotnom ni arbitraža nije nemoguća misija, koliko smo shvatili.

Vezani članci