Bio je frajer i emotivac, izgubili smo mladog vrhunskog čovjeka

I. Ćubela/Hercegovina.info
Vidi originalni članak

Vrgorac je jučer potresla velika tragedija. U teškoj prometnoj nesreći život je izgubio mladi 18-godišnji igrač HMNK Vrgorac Antonio Toni Pervan. Mladi Pervan bio je kapetan juniorske momčadi Vrgorca te juniorski reprezentativac Hrvatske.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zbog svog velikog talenta povremeno je igrao i za seniorsku momčad. Mostarac u momčadi Vrgorca Luka Suton, kaže kako je tragedija sve potresla.

"Što da kažem, velika tragedija. Sve skupa nas je ovo zaista pogodilo i potreslo. Život je izgubio jedan mlad i odličan momak."

Kaže Suton kako je bio jako povezan s mladim Pervanom.

"Od svih nas koji nismo iz Vrgorca, koji smo hajmo reći "sa strane", nekako je najpovezaniji bio sa mnom. Njega se stavljalo na poziciju pivota, a bio je bek. On bi na treninzima uvijek volio mene čuvati. Budući da ja volim igrati malo čvršće uvijek bi se ja i on malo "kačili" i udarali. Ali sve je to bilo momčadski pozitivno. Baš smo bili pravi prijatelji. Moram reći kako je on bio jedan od rijetkih iz mlade momčadi da bi se poslije treninga ostao s nama družiti i popiti piće. Imao je veliki respekt prema nama starijima."

Opisuje ga Suton i kao velikog emotivca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"On je bio frajer i emotivac. On je toliko volio i bio unesen u futsal da je to bilo nevjerojatno. Koliki je emotivac bio nije si mogao dozvoliti da pogriješi. Čak je jednom otišao s treninga jer je nešto pogriješio. Nekad  bi znao biti na rubu suza od želje za dokazivanjem. Izgubili smo mladog vrhunskog i perspektivnog čovjeka, rekao je Luka Suton za hercegovina.info.

Vezani članci