Bilić odbio klupu Škotske

Hercegovina.info
Vidi originalni članak

Interes za usluge Slavena Bilića u europskom nogometu je i dalje velik. Potvrđuju to i riječi Bilićevog menadžera Rudija Vate koji je za The News govorio o interesu određenih klubova, ali i Škotskog nogometnog saveza.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nedavno sam dobio upit od Škotskog nogometnog saveza za preuzimanje reprezentacije, ali Slaven nije bio zainteresiran", potvrdio je Vata. Škoti su nedavno smijenili Craiga Burleya i Bilića su vidjeli kao moguću zamjenu, no on je odlučio ostati na klupi Hrvatske.

Osim reprezentacije Škotske, Bilić je mogao preuzeti još nekoliko klubova iz Njemačke i Engleske, ali niti to se nije ostvarilo. "Slaven je bio posve zaokupiran hrvatskom reprezentacijom tijekom ljeta i nije bilo moguće ostvariti neki transfer."

Tijekom ljeta Bilić se posvetio reprezentaciji, no kako Hrvatska nije otišla na Svjetsko prvenstvo, nije nemoguće da se posveti i klupskom radu dok traje reprezentativna stanka. "Slaven je sada u poziciji da može sjesti i razmotriti ponude. Premier liga je najjača liga na svijetu i ukoliko dođe prava ponuda, nikad se ne zna", rekao je Vata.

Ime hrvatskog izbornika povezivalo se uz Portsmouth i West Ham, Portsmouth je umjesto Harta postavio Avrama Granta, a Bilić još uvijek dobro kotira za zamjenika Gianfranca Zole na klupi West Hama ukoliko dođe do raskida suradnje s talijanskim stručnjakom.

sportnet.hr

Vezani članci