VIDEO  BESART ABDURAHIMI NOVI IGRAČ HŠK ZRINJSKI "Za ekipu sam spreman igrati na bilo kojoj poziciji"

I. Ćubela/Hercegovina.info
Vidi originalni članak

Besart Abdurahimi novi je igrač HŠK Zrinjski, a suradnja između osmerostrukog prvaka i 33-godišnjeg krilnog napadača je dogovorena do 31. svibnja 2025. godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Rođeni Zagrepčanin i bivši A reprezentativac Sjeverne Makedonije u Mostar stiže nakon angažmana na Cipru (Pafos, Apollon).

"Imamo jednu jako kvalitetnu grupu igrača koja je jako kvalitetno vođena. Drago mi je da sam postao dio ekipe i da ću sve od sebe da pomognem u ostvarivanju ciljeva", rekao je nakon potpisa novi Plemić.

U dobrom je fizičkom stanju istaknuo je.

"Odigrao sam ove sezone preko 20 utakmica. Krajem siječnja sam raskinuo ugovor na Cipru i dolazim ovdje kao slobodan igrač i veliko mi je zadovoljstvo".

 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Za ekipu je, kaže, spreman igrati na bilo kojoj poziciji.

"Moja pozicija je krilo, lijevo ili desno, ali po potrebi mogu igrati i napadača. U službi ekipe spreman sam igrati gdje god trebalo", rekao je Abdurahimi.

Profesionalnu karijeru Abdurahimi je počeo u 1. HNL u dresu NK Zagreb, a igrao je još u Izraelu (Hapoel TA), Belgiji (Lokeren), Kazahstanu (Astana), Japanu (Cerezo Osaka), Makedoniji (Shkendija, Partizani), Rumunjskoj (Hermannstadt) i Sloveniji (Bravo).

Vezani članci