Bayer Leverkusen ponudio Romi 7,5 milijuna eura za ozlijeđenog Jedvaja

Vidi originalni članak
- Ovo ne izgleda dobro - odmah je rekao Rudi Völler.

Sportski direktor Apotekara bio je u pravu. Za Jedvaja je pripremi dio za proljetni dio sezone završen, međutim, ostat će u Orlandu s momčadi jer bi se ozljeda mogla i pogoršati tijekom leta do Njemačke, a i cijela liječnička ekipa bundesligaša trenutačno je na Floridi. Dijagnoza je kasnije ustanovljena, Jedvaju je napukao bedreni mišić lijeve noge i stanka će biti nekoliko tjedana, kako sada stvari stoje propustit će početak drugog dijela prvenstva i sraz protiv Borussije D. u Leverkusenu 31. siječnja, piše Jutarnji.hr.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Inače, Jedvaj je u posljednje vrijeme tema većine razgovora u Leverkusenu, poznato je, naime, kako je 19-godišnjak član Rome, trenutačno na dvogodišnjoj posudbi u Bayeru. Prvi dio sezone bio je pravo otkriće i bundesligaš ga želi otkupiti. Međutim, Talijani traže čak 10 milijuna eura koje Nijemci nisu spremni platiti. Jedvaj je izrazio želju za ostankom u Bayeru.

- Veseli nas njegov stav - rekao je Völler, koji vodi pregovore s Rimljanima kojima je ponudio 7,5 milijuna eura.

Čeka se odgovor iz Rima. Do tada, Jedvaj će biti na terapijama, a kada se potpuno oporavi čeka ga veća konkurencija za prvu momčad. Naime, osim Spahića i Topraka, koji su programirani starteri na stoperskim pozicijama, oporavio se i Kyriakos Papadopoulos, grčki reprezentativac koji se cijelu jesen borio s ozljedama. Jedvaj će ipak svoju prigodu za povratak u momčad tražiti na desnom braniču, gdje je i odigrao većinu od 21 utakmice koliko je jesenas skupio za Apotekare.

Vezani članci