Alen Halilović ne želi igrati za BiH, već za Hrvatsku

Hercegovina.info
Vidi originalni članak
Veliki europski klubovi žele ga u svojim redovima kao i dvije reprezentacije. Radi se o Hrvatskoj i o Bosni i Hercegovini. Njegov otac Sead je nosio bh. dres, dok Alen svoju karijeru gradi u Dinamu.

"Iz Sarajeva je stigao poziv, a da prije toga sa nama nitko nije ozbiljnije razgovarao. Očekivao sam da će doći ljudi iz bh. Saveza, da će nam se obratiti Ivica Osim kojeg jako poštujem i smatram ga ozbiljnim čovjekom koji je spasio bh. nogomet, no to se nije dogodilo, o Alenu sam pričao samo sa novinarima iz BiH" - kaže Sead Halilović.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Alen je rođen u Zagrebu, a ne kao ja u Kokotnici kraj Doboja i on ovdje gradi svoju karijeru. On nije neki bezimeni klinac kojeg je neko primijetio, a za kojeg će kad se ne pojavi na okupljanju reći - on ne želi igrati za BiH.

Hrvatska je zemlja u kojoj sam se nogometno dokazao, u toj zemlji zarađujem kruh i radujem se sportskom uspjehu hrvatskih sportaša. Prema tome gospodo iz Sarajeva, Alen se neće odazvati na Jagodićev poziv i doći na okupljanje u Vogošću 12. studenog. Kada bude punoljetan Alen će odlučiti za koga će igrati, a ja sigurno neću utjecati na njegovu odluku", rekao je Sead Halilović za Jutarnji list.

Vezani članci