A KAKO DRUKČIJE U ARGENTINI Na utakmici Boce i Racinga podijeljeno 10 crvenih kartona, utakmica nije završena

Hercegovina.info
Vidi originalni članak

Veliki kaos viđen je u Argentini, u noći između nedjelje i ponedeljka tijekom meča Superkupa između Boce Juniors i Racinga koji je završen minut prije vremena.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Razlog je taj što Boca nije imala dovoljno igrača da privede meč kraju, jer su poslije gola Racinga za pobjedu u 119. minutu ostali sa samo četvoricom igrača.

Ukupno je viđeno 10 crvenih kartona. Najprije dva u sudačkoj nadoknadi regularnog dijela, kada su Sebastian Villa i Johan carbonero ušli u klinč, da bi Bocin Alan Varela morao ranije na tuširanje u 100. minutu, piše Avaz.

 

Eksplozija isključenja viđena je u spomenutom 119. minutu kada je Carlos Alcaraz dao gol u 119. minuti za trijumf Racinga, a isti je proslavio tako što je slavio ispred tribine s Bocinim navijačima. 

Fakundo Teljo, sudac koji će dijeliti pravdu i na Svjetskom prvenstvu, najprije je dao crveni karton Alacarasu, a potom još jednom Racingovom i pet Bocinim igračima, uključujući i trenera Huga Ibaru kao 11. osobu koja je isključena.

 

Inače, Trofej de Campeones je natjecanje u kom se za pehar bore prvak države i osvajač Kupa. Budući na to da je Boca vlasnik oba naslova, Rasing je kao vicešampion igrao "baraž" protiv finaliste Kupa Tigrea i slavio je sa 2:1.

Vezani članci