VEDRAN PRINC Imenovanje za direktora Omladinskih reprezentacija BiH je velika čast, ali i odgovornost

Vidi originalni članak

Vedran Princ imenovan je za direktora Omladinskih reprezentacija KS Bosne i Hercegovine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bivši košarkaš i direktor HKK Zrinjski za Hercegovina.info govori o novoj funkciji, te o ciljevima koje žele postići s najboljim mladim bh. košarkašima.

„Velika mi je čast i zadovoljstvo što sam postao direktor Omladinskih kategorija. Svjestan sam odgovornosti koju ova uloga donosi i spreman sam puno raditi kako bi postizali bolje rezultate u omladinskim kategorijama, nego što je to bilo u prethodnom razdoblju. Moramo skautirati sve talentirane igrače s ovih prostora, kako se ne bi događalo da oni nastupaju za druge države, a ne za Bosnu i Hercegovinu“, kazao je Princ i istaknuo na čemu će inzistirati na početku svog mandata:

„Prva zadaća je analizirati učinjeno dosada kako bi uvidjeli što je potrebno poboljšati. Sve kvalitetnije reprezentaciju imaju kampove, dok mi na ovim prostorima nemamo ni kvalitetne dvorane za treniranje. Primjerice, u Mostaru bi sigurno bilo potencijalnih reprezentativaca da su uvjeti za rad bolji nego što su sada. Imamo puno talentiranih mladića s velikom voljom i željom za radom, oni su spremni raditi dan i noć kako bi ostvarili rezultate. Kada bi svi klubovi imali svoje dvorane, onda bi oni puno više vremena proveli na treninzima i samim time bi i rezultati bili bolji“.

Inače, Upravni odbor Košarkaškog saveza BiH imenovao je i novog direktora seniorske košarkaške reprezentacije BiH. Riječ je o nekadašnjem kapetanu reprezentacije BiH Samiru Avdiću, koji je na toj funkciji naslijedio Sinišu Kovačevića.

 

Vezani članci