Sven Smajlagić: Želimo zadržati prvu poziciju prije razigravanja za prvaka BiH

Vidi originalni članak
...i tako napravili još jedan korak ka zacrtanom cilju, a on je osigurati poziciju broj 1 prije doigravanja za prvaka BiH.

Jedan od boljih igrača u jučerašnjoj utakmici kod Zrinjskog bio je Sven Smajlagić koji je jučer bio i najefikasniji sa 17 ubačenih poena.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nakon poraza od Širokom dogovorili smo se da ćemo se dati sve od sebe da svladamo Sparse koji su uvijek neugodan i težak protivnik. I vidjeli ste odigrali smo dobro, pogotovo u drugoj četvrtini gdje smo u svim segmentima igre nadigrali protivnika i stvorili veliku prednost koja je bila nedostižna za protivnika".

Večeras si kao i na utakmici protiv Širokog bio jedan od najboljih pojedinaca u Zrinjskom?

"Svaku utakmicu ekipa izbaci nekog pojedinca koji bude najbolji. Ako sam ja bio taj u ovim utakmicama, sutra će to biti neko drugi, i to kod nas varira iz utakmice u utakmicu".

Do kraja ovog dijela lige su još dvije utakmice protiv Bosne i Igokee?

"Mi defitivno idemo na pobjede u tim utakmicama i želimo zadržati ovu prvu poziciju prije razigravanja za prvaka i nadam se da ćemo to i ostvariti".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tko bi po tebi bio najpoželjniji protivni u doigravanju?

"Ne razmišljam još o tome i idemo utakmicu po utakmicu pa ćemo o tome kada dođe vrijeme".

Evo za kraj poruka navijačima?

"Hvala navijačima što dolaze u ovako velikom broju, oni su definitivno naš šesti igrač koji nam pružaju potporu tijekom cijele sezone".

HERCEGOVINA.info

Vezani članci