Košarkaši Širokog bolji od Studenta

Vidi originalni članak

... 10. kola Lige 11 Košarkaškog prvenstva BiH igranom u dvorani Pecara. Domaći su odlično otvorili utakmicu te su nakon prve četvrtine vodili 22:10 dok su na poluvrijeme otišli s rezultatom 36:26.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U nastavku susreta Široki je nastavio u dobrom ritmu te su nakon treće četvrtine vodili 63:47. S +16 ušli su domaćini u posljednju dionicu susreta, no opet su si zakomplicirali život i zamalo ispustili pobjedu.

Gledali smo na Pecari pravu dramu u posljednjim trenucima utakmice, a s obje strane igrala se igra živaca sa slobodnim bacanjima. Sedam sekundi prije kraja Lončar je pogodio jedno od dva slobodna bacanja za 74:71, a Ross u nastavku nije uspio pogoditi tricu kako bi utakmicu odveo u produžetak te je Široki s(p)retno došao do pobjede.

Dario Drežnjak s 15 i Ivan Mikulić s 14 koševa predvodili su Široki do nove pobjede. Markus Lončar dodao je 13, a Mateo Drežnjak 10 koševa. Kod Studenta se izdvojio trojac Gudić, Marković i Ross.

Berin Gudić postigao je 20, a Jelen Ross 19 koševa dok je 16 pridodao Dejan Marković. Podsjećamo, prije dva kola na Pecari je Široki prokockao +17 protiv Sparsa te je otkaz tada dobio trener Mladen Vušković, a na klupi ga je zamijenio Damir Vujanović.

Vezani članci