Ivan Vujičić: Uz dobar napad I odbranu do pobjede protiv Slobode

Hercegovina.info
Vidi originalni članak

Brzi ritam utakmica prvenstva, nastup Zrinjskog u Balkanskoj ligi, manjak igrača na vanjskim pozicijama, poraz Zrinjskog kod Borca te sutrašnja utakmica protiv momčadi Slobode su bile teme ove tiskovne konferencije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon pobjede Zrinjskog u prvom kolu i poraza kod Borca u drugom, sljedeći protivnik Zrinjskom je momčad Slobode. Trener Vujičić je istaknuo da se radi o dobroj momčadi ali je isto tako kazao ukoliko Zrinjski odigra dobro odbranu i fazu napada da je pobjeda protiv Slobode neupitna.

Trener Ivan Vujčić osvrnuo se na utakmicu s Borcem, gdje je Zrinjski poražen rezultatom 82:76. „U Banja Luci je u korist Borca presudio ofanzivni čega su se u klubu najviše pribojavali i raspoloženi Jovanović kod momčadi Borca, a u svim ostalim segmentima igre bili smo ravnopravni domaćinu.

Evidentno je da nam na vanjskim pozicijama nedostaje jedno iskustvo i rutina, zbog ozljeda ne možemo računati na Klaricu i Prcu, tako da s postojećim kadrom nismo u stanju zadržati visok ritam igre svih 40 minuta“, kazao je trener Vujčić.

Pomoćni trener Mario Glibić istaknuo je da ekipa Sloboda Dite nije doživjela velike promjene u odnosu na prošlu sezonu. „Prednost Slobode je sigurno uigranost, jer je ekipa zajedno već nekih 4 ili 5 godina“, kazao je Glibić.

 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

ivan_vujii_vranki_mario_glibi.jpg

Član UO Zrinjskog Mario Vrankić izrazio je nezadovoljstvo malim ulaganjima u sportu na ovim prostorima. „Prevrnuli smo „nebo“ i „zemlju“ kako bi pokrili postojeće troškove. Grad nam uplaćuje kotizaciju za natjecanje, a od županije nemamo nikakvu pomoć. Bez pomoći grada i županije uspjeli smo osigurati i potrebnu infrastrukturu za funkcioniranje kluba“, istaknuo je Vrankić i pozvao sve ljubitelje košarke da u srijedu u 18 sati bodre Zrinjski u susretu sa Sloboda Ditom.

 

Vezani članci