FOTO  Široki „razbio“ Bosnu 104:77

Hercegovina.info
Vidi originalni članak

Već prva četvrtina utakmice nagovještava sjajnu igru domaćih košarkaša kojoj gostujuća ekipa neće moći napraviti većih problema. Odlično postavljena ekipa Širokog gradila je svoju prednost iz minute u minutu, izvanredni Štemberger dotukao je goste tricama (8:6), kapetan Špralja raspoložen kao i uvijek, za 21 minutu ubacio 19 koševa. Grgat također ubacio svoju „normu“ (21 koš). Mason sjajan i u obrani i napadu 16 koševa i 8 skokova. Ramljak se vratio s 5 koševa i 2 skoka uz jedno NBA zakucavanje. Mladi Planinić ubacio 1 koš  uz nekoliko skokova. Novopridošli Longin je dobio priliku i uz pristojnu minutažu dobro se uklapao u ekipu (3koša).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

 

 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

 

 

 

Što se tiče košarkaša Bosne, nije to večeras bila ona Bosna od koje se na Pecari strepilo do zadnje minute. Preslabo izdanje Sarajlija da bi ovakvo moćnoj i uigranoj Velićevoj ekipi mogli pomrsiti račune. Bajić i Kojadinović su bili najefikasniji u gostujućoj ekipi sa ubačenih 15 i 12 koševa.

 

Širokobriježanima već u utorak na vrući parket Pecare stiže Igokea a gledateljima ne treba bolja pozivnica od večerašnje utakmice. Dvorana će sigurno biti ispunjena a Široki želi korak po korak lagano graditi novu titulu prvaka BiH koja bi ih ponovno odvela u NLB.

 

 

 

ABCportal.info (FOTO Ivan RAMIĆ)

Vezani članci