Bogdanović ubacio četiri koša, Hezonja igra sve manje

Vidi originalni članak

Brooklyn Netsi su pobijedili Detroit Pistonse sa 87:83, a Brook Lopez je pogodio slobono bacanje za izjednačenje 29 sekundi do kraja. Lopez je zabio 15 koševa na utakmici uz šest blokova i pet asisetncija te četiri ukradene lopte. Najučinkovitiji je kod Brooklyna bio Thaddeus Young sa 19 koševa i 10 skokova, dok je Wayne Ellington dodao 12. Bogdanović je uz četiri koša upisao i dva skoka. U redovima Detroita najbolji je bio Andre Drummond sa20 koševa i 18 skokova, što mu je 15. double-double u karijeri, a Kentavious Caldwell-Pope je postigao 21 pogodak uz sedam skokova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Detroit je imao šut iz igre samo 34 posto. Netsi su zabili zadnjih šest koševa nakon što su gubili sa dva razlike 1:21 minute do kraja. Nakon Lopezovih slobodnih bacanja došli su na 84-83, a Jarrett Jack je dodao još dva slobona za vodstvo od tri koša. Reggie Jackson je promašio tricu za Detroit, a Young je utakmicu završio s još jednim slobodnim bacanjem.

Victor Oladipo je zabio 19 koševa uz osam skokova i šest asistencija i njegov je Orlando Magic slavio protiv Boston Celticsa sa 110-91. Hezonja u minutu i 15 sekundi na terenu nije upisao nikakav učinak. Tobias Harris je ubacio 15 koševa uz 11 skokova za Magic, a Andrew Nicholson 14 i osam skokova. Bostonovi igrači su imali šut iz igre 40.9 posto, ali samo 18.5 posto trica. Isaiah Thomas je predvodio Boston sa 20 pogodaka i sedam asistencija. Avery Bradley je dodao 17, a Jae Crowder 12. Magic je nadskakao Celtics sa54-34.

Hina

Vezani članci