Premijer liga BIH: Koke kukuriču, pijevci jaja nose

Hercegovina.info
Vidi originalni članak

U pet odigranih susreta gosti su odnjeli barem po jedan bod. Trener Jović je podnio ostavku nakon mršavih 0:0 Zrinjskog protiv Budućnosti, predsjednik Čelika je dao ostavku nakon kiksa Čelika protiv Olimpika, Velež je primio na domaćem travnjaku čak četri gola od Zvijezde, Travnik je slavio u gostima protiv Drine, Leotar je uzeo bod Slobodi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Da se nešto napokon dobro događa u ovoj nogometnoj ligi pokazatelj je sigurno jučerašnji dan. Domaća publika u Vrapčićima je imala sigurno što za reći sucu Adnanu Pervanu iako je čovjek odradio odlično svoj posao a Zvijezda visokom pobjedom protutnjala Vrapčićima i najavila da će biti opasan protivnik na gostujućim terenima. Zanimljiva je činjenica da je nekoliko igrača Zvijezde nosilo dres Veleža u proteklim sezonama od kojih je Tosunović strijelac sva četiri gola u Vrapčićima čak bio na probi i nije zadovoljio, pa ovom prilikom čestitamo svim stručnjacima. Tako je Velež prosuo sve dobro što je naparvio na gostujućim terenima.

Trener Jović je u tri zaredom susreta pred domaćom publikom osvojio 7 bodova i nakon jučerašnjeg remija podnio ostavku. Mišljenja smo da je razlog neke druge prirode a ne neuspjeh Zrinjskog.

Vezani članci