BETADRIA.COM listić: Bonus 30 EUR, koeficijent 58,60

Hercegovina.info
Vidi originalni članak

REGISTRIRAJTE SE za klađenje na BetAdria.com kako biste iskoristili mogućnosti koje Vam nudimo: Bonus od 10-25% na SVAKOM listiću sa šest ili više parova, jednostavnost klađenja bez manipulativnih troškova, klađenje 'iz fotelje' od 0-24 svih 365 dana u godini, bogata ponuda velikog broja sportova, loto klađenje, LIVE klađenje na više od 300 događaja tjedno. Krenite i činite si sport zanimljivijim.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

BETADRIA.COM SP 2010. LISTIĆ:

JUŽNA KOREJA - GRČKA: X = 2,95

ARGENTINA - NIGERIJA: 1 = 1,40

ENGLESKA - SAD: 1 = 1,40

ALŽIR - SLOVENIJA: X = 3,10

Tekst se nastavlja ispod oglasa

SRBIJA - GANA: 1 = 2,05

NJEMAČKA - AUSTRALIJA: 1 = 1,45

BONUS na 6 parova = 10%

Ukupni koeficijent iznosi 58,60.

Na uloženih 10 eura mogući dobitak iznosi 586,00 eura.

JUŽNA KOREJA - GRČKA: X = 2,95

Prije osam godina Južna Koreja bila je polufinalist SP, uz veliki poguranac koje obično domaćin ima. Na prošlom SP bili su u igri za prolazak skupine i to je pokazatelj da su napredovali, ali Grci su majstori destrukcije, čak ni Talijani ne igraju tako. Otto Rehhagel sa 72 godine debitira na SP i prvo što želi osvojiti povijesni bod za Grke, a potom proći i skupinu. Remi je najizgledniji.

ARGENTINA - NIGERIJA: 1 = 1,40

Diego Maradona nije Jose Mourinho i nikada neće ni biti, no Diego ima reprezentaciju za smrznuti se. E, sad je pitanje mogu li Albiceleste izaći iz sjene svog izbornika i pokazati raskoš koju kriju u nogama. Vjerujemo da mogu i da će Messi, Higuain, Tevez, možda i Milito, pa i Agüero biti previše za nigerijske Orlove. Solidnu afričku selekciju, čak i s dobrim trenerom, no nema više tu vica koji su mogli ponuditi Okocha i društvo.

ENGLESKA - SAD: 1 = 1,40

Prije 60 godina svijetom je odjeknula senzacija. SAD je dobio Englesku 1:0, a kako je u to vrijeme informacija stizala sa zakašnjenjem, neki su se urednici engleskih novina zaigrali i u novine stavili rezultat 10:1 jednostavno ne vjerujući da je moguća senzacija. Kada bi sada Amerikanci pobijedili to ne bi bila senzacija, ali Engleska je spremna, Engleska ima Capella i to je jamac pobjede.

ALŽIR - SLOVENIJA: X = 3,10

Alžir nakon 24 godine ponovo je na velikoj sceni, a Slovenci su čekali osam godina. Zanimljivost ove dvije selekcije su suigrači iz Bochuma. Naime, Yahia i Dedič svojim su pogocima istog dana odvele suigrače na jug Afrike, a u međusobnom razračunavanju predviđamo nulu, i to s malo pogodaka, ako ih uopće i bude.

SRBIJA - GANA: 1 = 2,05

Ovdje dajemo prednost Srbiji, premda je Gana vrlo dobra reprezentacija, pače u okviru afričkog nogometa odlična. No, Srbi su snažni, imaju dobrog izbornika i ova generacija žele napokon istjerati balkanski mentalitet iz svojih redova, stoga vjerujemo da će Stanković, novo pečeni europski prvak, povesti svoje suigrače ka pobjedi.

NJEMAČKA - AUSTRALIJA: 1 = 1,45

U moru nesreća koje su pogodile reprezentacije, Njemačka je prošla najgore. Počevši od tragedije Roberta Enkea, kao da je netko začarao Elf. Joachimu Löwu otpadali su Michael Ballack, jedina prava zvijezda i vođa, Rene Adler, sigurna jedinica, Träsch koji je trebao odmijeniti Ballacka, Westermann zahvalni branič, Rolfes, radilica u veznom redu. Ipak i tako osakaćeni presnažni su za Australiju koja nema novih igrača u odnosu na SP prije četiri godine.

BONUS 10%

Na šest odigranih parova BONUS iznosi 10%. Ako će Vaš listić imati više parova, bonus će biti veći, sve do 25%.

Započnite klađenje

Vezani članci