FOTO  Tri zlatna odličja sa Balkanskog judo prvenstva stižu u Hercegovinu

Hercegovina.info
Vidi originalni članak

... Grčke, Bugarske, Srbije, Albanije, Crne Gore, Makedonije i Bosne i Hercegovine, mladi judisti iz Bosne i Hercegovine okitili su se sa jedanaest odličja. Od toga četiri odličja stižu Hercegovinu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dva zlatna odličja osvojila je Hercegovka iz Berkovića, članica istoimenog judo kluba Aleksandra Samardžić koja se natjecala u konkurenciji kadetkinja i juniorki u kategoriji do 63 kilograma gdje je osvojila prva mjesta u obje konkurencije.

Treće zlatno odličje u Hercegovinu donosi viceprvak Europe, Petar Zadro koji je zlato osvojio u kategoriji kadeta do 66 kilograma. Četvrto odličje, ali ovaj put brončano u Hercegovinu donosi Rijad Maksumić koji se natjecao u konkurenciji kadeta do 73 kilogama. Petar i Rijad su članovi Judo kluba Borsa iz Mostara.

Za Bosnu i Hercegovinu odličja su još osvojili: Eldin Omerović, Miloš Mijanović (srebrena odličja), Selma Ograšević, Harun Sadiković, Nasul Mešinović, Andrej Zurovac, Stefan Majdov i Vasilije Šipčić (brončana odličja).

Juniorske reprezentativce BiH očekuje nastup na europskom prvenstvu u Poreču, a nekoliko juniora će nastupiti i na Balkanskom prvenstvu za seniore, 15. rujna u Trebinju, priopćili su iz Džudo saveza BiH.

HI

Vezani članci