Novih šest medalja u vitrini mostarskog taekwondo kluba

Hercegovina.info
Vidi originalni članak

Mostarski taekwondo klub 'Cro Star' Mostar nastavlja nizati uspjehe. Iz vikenda u vikend Mostarci osvajaju veliki broj medalja, te je u subotu jedna manja ekipa nastupila na Memorijalnom turniru 'Josip Jović' u Imotskom. Ekipa 'Cro Stara' se izborila za šest medalja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zlato je osvojila Tia Udovičić. Srebro je osvojio Mate Bandić. Za broncu su se izborili Iva Marić, Jakov Lucović, Josip Milićević i Gabriela Šunje. Na turniru u Imotskom nastupilo je oko 420 natjecatelja, a ekipu su vodili treneri Klaudia Marić i Boris Knezović.

"Vikend prije smo nastupili na Otvorenom Kupu BiH na Ilidži i osvojili 15 medalja, a idući vikend smo na Prvenstvu Federacije BiH. Kalendar nam je pun aktivnosti, te smo u subotu s manjom ekipom nastupili u Imotskom. Konkurencija je bila brojna i jaka. 

Posebno bih željela istaknuti Tiu Udovičić koja je u svom prvom nastupu osvojila zlatnu medalju u konkurenciji 10 djevojčica, ali pohvalu zaslužuje cijela ekipa, koja se maksimalno trudila", rekla je trenerica kluba Klaudia Marić.

Idući vikend će ekipa mostarskog 'Cro Stara' nastupiti u Areni u Zenici na Prvenstvu Federacije, koje je bodovni turnir Taekwondo saveza BiH.

Vezani članci