Ništa od nastavka krvavog meča

Vidi originalni članak
Cro Cop se na Novu godinu ipak neće boriti protiv Satoshija Ishiija, olimpijskog pobjednika kojega je Mirko ovoga ljeta pobijedio nakon prekida. Revanš s Japancem morao je biti otkazan jer je Ishii teško ozlijeđen.

Čelnici japanske borilačke organizacije Inoki Genome Federation potvrdili su u utorak su da će se Filipović boriti na njihovom turniru, ali ne protiv Satoshija Ishiija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Okršaj Cro Copa i japanskog zlatnog olimpijca trebala je biti glavna borba večeri na novogodišnjem turniru Inoki Bom-Ba-Ye 2014, ali on se ipak neće dogoditi.

Ishii je nedavno zadobio težu ozljedu, stradala su mu rebra, pa je morao otkazati i nastup na M-1 eventu koji će se održati u Pekingu krajem ovog mjeseca, prenosi Fight Site. Podsjetimo, u prvoj borbi krajem kolovoza, Filipović je laktom zakačio Ishiija po čelu i raskrvario ga toliko da su suci morali prekinuti meč.

Ono što sve najviše zanima je tko će biti novi Mirkov protivnik, ali ta je informacija zasad nepoznata i samim organizatorima. Zna se da će na eventu legendarnog Inokija nastupiti stari Cro Copov poznanik i bivši UFC-ov prvak Josh Barnett, ali on se neće boriti u MMA dijelu programa, već u pro-wrestlingu.

Vezani članci