Mali članovi Zrinjskog osvojili 13 medalja

Hercegovina.info
Vidi originalni članak

Mostarski Taekwondo klub 'Zrinjski' u subotu, 25. lipnja, zatvorio je ovogodišnju sezonu odličnim nastupom svojih 13 članova koji su se s 'Poskok kupa u Posušju, u Mostar vratili s čak 13 medalja. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na kupu koji je organizirao Taekwondo klub 'Poskok' iz Posušja sudjelovalo je 300 natjecatelja iz tri države, a mladi članovi TKD 'Zrinjski' nastupili su u svim dobnim skupinama kupa te osvojili četiri zlatne, pet srebrenih i četiri brončane medalje.

Iako je TKD 'Zrinjski' aktivan tek tri godine, uspjesi njihovih članova se ponavljaju iz natjecanja u natjecanje. Zlatnim odličjem okitili su se Marko Šetka, Iva Šetka, Romano Blažević i Luka Martinac koji je ujedno proglašen i najboljim vrtićancem 'Poskok kupa'. 

Srebro je pripalo Luki Pandži, Petri Martinac, Niki Dragović, Roku Bakoviću i Ivanu Peharu, a brončanu medalju osvojili su Ino Pehar, Ante Šetka, Marko Duje Živkušić i Luka Vukojević.

Na 'Poskok kupu' natjecatelje iz TKD 'Zrinjski' predvodili su treneri Vlatka Živkušić i Hrvoje Marijanac, dok je jedan od sudaca iz redova TKD 'Zrinjski' bio David Marijanović. Treneri TKD 'Zrinjski' ističu posebno zadovoljstvo i sreću što su njihovi članovi odlično zatvorili ovogodišnju taekwondo sezonu.

"Ponosni smo na svaki uspjeh naših članova koji su već sada vrhunski borci, a mi kao treneri posebno znamo koliko truda, vremena i odricanja je uloženo da bi već u tako mladim godinama postizali ovako dobre rezultate. Jedva čekamo vidjeti što nam donosi nova sezona", izjavila je trenerica Vlatka Živkušić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iako neki članovi TKD 'Zrinjski' učestalo sudjeluju na turnirima i natjecanjima, ipak je većini njih ovo bilo prvo natjecanje što ovaj uspjeh i medalje čini još vrjednijima za TKD klub 'Zrinjski'.

Vezani članci