Kad bi mi ugasili razglas kao što su Thompsonu, ja bih nekoga nokautirao

Vidi originalni članak
"Kad bi mi ugasili razglas kao što su Thompsonu, ja bih nekoga nokautirao. To je taj unutarnji neprijatelj o kojem pričam, to su ljudi koji ne žele da Hrvatska diše punim plućima", komentirao je Filip Hrgović u razgovoru za Večernji list doček Vatrenih.

Filip je uostalom i sam vezan uz Thompsona jer njegovu pjesmu "Geni, geni kameni" koristi kao svoju glazbu za ulazak u ring, odnosno za takozvani "entrance music".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Moja je velika želja da mi Thompson u Areni prije ulaska u ring zapjeva svoju pjesmu uživo. Već smo se čuli zbog toga i dogovorili da se čujemo kada se vratim iz Miamija", poručio je Hrgović.

Pratio je Vatrene i navijao za njih.

"Gledao sam to preko nekog programa na španjolskom jeziku, a finale s Francuzima gledao sam u društvu dvojice Francuza. Sa mnom su bili partner mog menadžera Karima Bouzidija i službeni fotograf. Tekma je bila strašna, a mi smo bili "cool" navijači. No ovo je prvi put da sam ja doživio neke emocije vezane uz nogomet. Ja ga baš i ne pratim, no ovo što su naši dečki učinili, svaka im čast", poručio je.

8. rujna u Zagrebu borit će se sa Škotom Garyjem Cornishom, bivšim IBC interkontinentalnim prvakom.

"To je najveći protivnik s kojim sam se dosad borio, a to definitivno zahtijeva novi stil borbe i predstavlja novi izazov, ali ako želite osvojiti naslov, morate se suočiti s boksačima različitih stilova i kalibara. Vjerujem da nas očekuje tijesna bitka između dvojice istinskih boraca koji žele pokazati što znaju. Teška kategorija je posebna i ne možete pretpostaviti što će se dogoditi. Jedino što sa sigurnošću mogu jamčiti jest da ću 8. rujna biti 120 posto spreman pokazati najbolje boksanje", poručio je.

Vezani članci