Hrvat Stipe Miočić nokautirao protivnika za samo 35 sekundi

Vidi originalni članak
Američki Hrvat trebao se boriti s bivšim UFC prvakom u teškoj kategoriji Juniorom dos Santosom, ali je zbog ozljede Brazilca dobio drugog protivnika, njegovog sunarodnjaka. Miočić nije puno mogao dobiti pobjedom, a imao je štošta za izgubiti, ali je nakon uvjerljivog i brzog tehničkog nokauta profitirao u očima čelnika.

Već nakon 15-ak sekundi Stipe je uzdrmao Maldonada poznatog po nevjerojatno čvrstoj bradi, a odmah potom je sjeo i desni direkt u čeljust. I više nego dovoljno za 12. pobjedu u karijeri, uz jedan poraz.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

- Sretan što je bilo ovako brzo gotovo. Maldonado voli igrati igrice u kavezu i navući te na svoj mlin i blisku borbu. Zato sam se htio pobrinuti da je ovaj meč što prije bude gotov jer se ipak radi o borbi na pet rundi. Kada sam ga drugi put čisto pogodio desnom rukom, znao sam da je gotovo - rekao je Miočić pa nastavio:

- Bila je to dobra noć za mene, a što se dalje dogodi, dogodi. Sada idem kući, provest ću neko vrijeme s obitelji i čekati što će UFC odlučiti. Meni je svejedno, ako se borba s Dos Santosom dogodi dobro, ako ne, borit ću se protiv onoga koga mi daju.

24sata.hr

Vezani članci