Emil Markić: Već imam mogoćnost da se borim za titulu prvaka Mediterana

Hercegovina.info
Vidi originalni članak
Njegov protivnik srpski boksač izdržao je dvije runde, a slijedeći meč pred njim je već u subotu. Evo što je za naš portal rekao naš Emil:

Evo i u osmom meču si postigao pobjedu, kako si zadovoljan svojom formom?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jako sam zadovoljan svojom dosadasnjom profesionalnom karijerom. Sve dok se pobjeđuje ne može se ništa drugo biti nego zadovoljan. I kada ne odradiš toliko dobru borbu, a pobjediš na kraju se piše samo ta pobjeda.

Ovaj protivnik u Njemačkoj izdržao je dvije runde, možeš li nam opisati kako je tekla borba.

Protivnik mi je bio dosta dobar tehničar, ali je u borbu ušao nekako bojažljivo i nije pokazao ono što sam ja od njega očekivao. Uglavnom sam tijekom borbe dominirao, u drugoj rundi sam ga udario lijevim krošeom u vrh brade nakon čega je on pao i više nije bio u mogućnosti nastaviti borbu.

Kakvi su slijedeći planovi, imaš li zakazane još neke mečeve?

Damir Beljo i ja se trenutno nalazimo u hamburgu u EC-Boxing teamu i ovdje ćemo trenirati i sparingovati. Već u subotu opet ulazimo u ring u Njemačkom gradu Luebbecke.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Koliko si danas daleko ili blizu da se boriš za prvaka u svojoj kategoriji?

Već sada sam u mogućnosti da se borim za titulu prvaka Mediterana. Vrlo je izvjesno da ću se uskoro i boriti za tu titulu. Po mojim zadnjim saznanjima taj meč bi se trebao organizirati u Međugorju i to 01.06.

Kako jedan uspješan boksač kao ti uspjeva postići tako sjajne rezultate sa obzirom na tako loše uvjete treniranja u Mostaru i bez ikakve potpore lokalne zajednice?

To je jednostavno ako nešto stvarno želis i ukoliko si spreman da se žrtvuješ za to. Treba se odreći mnogih stvari, i onda se to može i postići. Inače, imam veliku potporu od strane svojih prijatelja i obitelji. To mi u životu puno zanči i daje snagu da idem dalje. Iskreno se nadam se da ce nas zajednica podržati kada ove godine budemo pravili priredbu King of the ring u Mostaru, na kojoj ja planiram da se borim za neku od titula u svojoj kategoriji.


Evo još neka porukna našim čitateljima i tvojim navijačima u Mostaru i Hercegovini.

Zahvaljujem se svima koji su uz mene i hvala vam na potpori koju mi pružate. Pozdrav svima iz Njemačke.

Vezani članci