CRO STAR Za kraj godine sedam medalja, od kojih je šest zlatnih

Hercegovina.info
Vidi originalni članak

Nakon osvojenih medalja na vrlo jakom Balkanskom prvenstvu u Albaniji, mostarski Taekwondo klub 'Cro Star' nastupio je u subotu na Dječjem festivalu 'Iskra Open' u Sarajevu. Na ovom turniru je nastupilo sedam članova ovog kluba koji su ostvarili više nego fantastičan uspjeh. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Izborili su se za sedam medalja, i to čak šest zlata i jedno srebro. Ekipi 'Cro Stara' pripao je i pehar za 2. mjesto u ekipnom plasmanu. Zlato su osvojili: Iva Marić, Mia Ivanković, Antonia Marić, Ivan Skoko, Ivan Jelić i Matej Maslać. Srebro je osvojila Petra Bukvić. Ekipu je u Sarajevo vodila trenerica Klaudia Marić.

"Jako sam ponosna na naše natjecatelje. Dali su sve od sebe te mi je drago da ni uspjeh nije izostao. Međutim, želim spomenuti i sve ostale naše natjecatelje koji su se natjecali tijekom čitave godine. Osvojili smo veliki broj medalja i pehara i sve to tek treba prebrojati. 

Nastupali smo na turnirima po cijeloj Bosni i Hercegovini, Hrvatskoj, Sloveniji, Crnoj Gori i Albaniji. Drago mi je da se konačno opet može putovati, jer smo prije pandemije redovno nastupali po Njemačkoj, Austriji, Italiji, Češkoj, Slovačkoj itd. Kalendar za sljedeću godinu nam je raznovrstan i pun", rekla je trenerica Klaudia Marić.

Ovaj turnir je bio posljednji turnir za mostarski 'Cro Star' u ovoj godini. Planirane su još neke klupske aktivnosti, vrlo kratka stanka tijekom blagdana, a onda kreću pripreme za novu natjecateljsku sezonu, priopćeno je iz tog kluba.

Vezani članci