FOTO/VIDEO  Stručnjaci otkrili mračnu tajnu Donalda i Melanije

Vidi originalni članak
Mnogi promatrači primijetili su naizgled hladan odnos para, posebno u usporedbi s bračnim parom Obama.

‘Melania je Trumpu tek objekt', rekla je Susan Constantine, stručnjakinja za govor tijela koja je surađivala s američkom vladom, piše The Independent.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

‘Ne vidim nikakvu toplinu ili iskrenu ljubav i suosjećanje u toj vezi', dodala je.

Usprkos bliskom plesu predsjednika i njegove supruge na inauguracijskom balu, druga stručnjakinja za govor tijela Patti Wood, kaže da čak i način na koji su plesali pokazuje nesklad u njihovoj vezi.

"Predsjednik ju je privlačio k sebi na veoma seksualan način, kontaktom sa zdjelicom, dok se Melania odmicala od njega dok su plesali, što pokazuje da ga ne želi za partnera", rekla je Wood.

Još jedan primjer koji je polučio više pozornosti dogodio se na samom početku dana inauguracije.

"Zanimljivo je da je Trump izašao iz automobila i popeo se na stepenice kako bi se rukovao, umjesto da pomogne supruzi da izađe iz vozila, pričeka je ili barem pogleda gdje je ona', dodaje Wood.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Constantine na to kaže: ‘Da ne znate da su bračni par, iz ponašanja ne biste to mogli zaključiti.'

Kasnije, na ceremoniji polaganja zakletve, televizijske su kamere uhvatile Trumpa dok je tek letimice pozdravio svoju suprugu, a ona ga je pratila tijekom najvažnijeg dana njegova života.

Tijekom kampanje je njegovo ponašanje prema ženama ocijenjeno kao izrazito seksističko, a zabilježeni su i njegovi brojni mizoginistički izrazi. Osim komentara o seksualnom zlostavljanju, javile su se i brojne žene koje je Trump navodno zlostavljao u prošlosti.

Vezani članci