PC preuzeo ulogu čovjekovog ljubavnog partnera

Hercegovina.info
Vidi originalni članak
Anketirano je 100.000 odraslih Hrvata kako bi saznali koje je promjene u njihov život unijela ova tehnologija. Ustanovili su da se muškarci u odnosu na žene dvostruko više zadovoljavaju sa računalom.

Čak 90 posto vlasnika laptopa su priznali da im je računalo sexualni partner, a 10 posto njih se nije složilo s ovim (to su oni koji nemaju pristup internetu). Oko 71 posto vlasnika koji su stari između 18 i 24 godine su rekli da su privrženiji sexu s računalom nego upoznavanju s nekim, vodanju po kavama, bacanju para kako bi se došlo do cilja. Ovako je dosta jeftinije i brže samo se konektujem na net i gotova stvar izjavio je jedan građanin koji nije imao curu od 2002. godine kada je prvi put zasurfao porno stranicama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Urednik jednog HR magazina, Ivan I., koji je proveo anketu u saradnji sa Kraljevskim udruženjem prevenciju okrutnosti nad računalom, rekao je da u današnje vrijeme u eri prijenosnih računala možete nositi računalo svugdje sa sobom, u krevet pa čak i u wc, ne boli ga glava nikada, nikada nije mrzovoljan, uvjek je spreman da trpi sve vaše bolesne ideje. To je savršen ljubavnik.

Izvor: bubni.com

Vezani članci