Suprugu Mirka Alilovića smatraju najljepšom ženom rukomataša, a za Badnjak je bila posebno sređena

Hercegovina.info
Vidi originalni članak

Blagdanskom špicom prošetao je naš rukometaš Mirko Alilović u društvu supruge Ive. Ona je odjenula trendi pidžama odijelo od baršunastog materijala i nosila je bijele tenisice modne kuće CELINE.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Outfit je začinila zlatnim nakitom, a u odabiru kaputa pepita uzorka uskladila se sa suprugom koji je odjenuo crne hlače, narančastu Kenzo majicu te sako pepita uzorka. I on je također nosio bijele tenisice, prenosi magazin Story.

Mirko i Iva Alilović

Inače, Alilovići su u braku od 2011. godine i imaju tri sina - Ivana, Matu i Antu kojeg su dobili krajem 2018. godine. Trenutačno žive u Mađarskoj gdje on brani za rukometni klub Pik Szeged.

Posljednjih godina Iva, koju smatraju najljepšom ženom rukometaša, rijetko se pojavljuje u javnosti te izbjegava svjetla reflektora. Jednom prilikom je i sama izjavila kako se ne želi medijski eksponirati.

'Ovo je sramota što se meni radi... Toliko sam tužna, i ljuta, a i zdravstveno sam loše nakon svega. Ne želim iskakati iz paštete, želim miran, obiteljski život. Neka pišu o uspjehu rukometaša, ja nisam javna osoba', rekla je početkom 2018. za Dnevnik.hr nakon incidenta na Rabu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podsjetimo, Iva se tada na Facebooku požalila kako je netko nakon utakmice s Francuskom kamenjem porazbijao prozore i oštetio krov kuće njezine majke na Rabu.

Vezani članci