SRETNI PAR Hercegovački glumac crvenim tepihom šetao s glumicom za koju se šuškalo da mu je bivša

Hercegovina.info
Vidi originalni članak

Na premijeru filma 'Živi i zdravi' u Beogradu došli su Goran Bogdan i Jovana Stojiljković, a dobro raspoloženi pozirali su fotografima. Bogdan glumi jednu od glavnih uloga u filmu, a iako rijetko zajedno dolaze na javna događanja, ovog puta odlučili su držeći se za ruke prošetati crvenim tepihom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

On je nosio tamno odijelo, dok je Jovana izgledala jako elegantno u crnim hlačama i bluzom s cvjetnim printom. Goran o vezi ipak novinarima nije htio govoriti.

'Ni najmanje ne uživam ovdje, na crvenom tepihu, ni najmanje, ne. Što se tiče Jovane i privatnog života, to ne komentiram, nikada, hvala vam', rekao je za Blic.

Goran Bogdan i Jovana Stojiljković

Inače, o njegovoj vezi s 11 godina mlađom srpskom glumicom ne zna se puno, a glumac za magazin Story svojedobno nije htio komentirati njihovu vezu, već je kratko dao do znanja što misli o tome.

Goran Bogdan i Jovana Stojiljković

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Ne želim zamarati svijet svojim privatnim životom', rekao je.

Podsjetimo, Goran je potvrdio vezu sa Stojiljković 2019., a početkom 2020. se proširila vijest da su prekinuli. Ipak, nakon toga je par uplovio skupa u Novu, 2022. godinu u društvu Rade Šerbedžije i prijatelja. U prosincu 2021. se pričalo da su u vezi i da ih je serija 'Područje bez signala' opet spojila.

Vezani članci