VIDEO  Zanimljiva pjesma izvođača pod nazivom 'Mitsko Biće'

Hercegovina.info
Vidi originalni članak

Jovan Ilić, koji se krije iza alijasa 'Mitsko Biće' predstavlja već peti singl sa predstojećeg kolaborativnog EP izdanja. On je rođen u Beogradu 2001. godine, završio je Srednju školu za dizajn, a nakon toga upisuje Filmsku i televizijsku režiju na Fakultetu dramskih umetnosti u Beogradu. Nakon nastupanja u nekoliko bendova, 2020. godine osniva novi projekat pod nazivom 'Mitsko Biće'. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kao predgrupa je svirao 'Velikom preziru' u klubu 'Drugstore' prošle godine. Jovanova najveća interesovanja su uglavnom vezana za glazbu, spotove, ali i dokumentarni film, navodi se iz izdavačke kuće 'Kontra'.

 

Koautor i ove numere 'Sa tobom' sa zajedničkog EP izdanja, 'Tužne pesme u slatko kiselom sosu', je Ognjen Bošković (aka Kineski Restoran) iz Beograda. Školovao se u X gimnaziji na bilingvalnom jezičkom smjeru, a poslije upisao Fakultet primjenjenih umjetnosti u Beogradu. 

Od malih nogu je težio ka vizualnim umjetnostima i svakom drugom vidu kreativnog izražavanja. Ognjen se bavi grafičkim dizajnom, ilustracijom, kao i naravno glazbom. Projekat 'Kineski Restoran' osnovao je 2020. godine zajedno sa Reljom Popovićem – gitaristom mladog hardcore benda 'Neven'. "Volim da crtam i nemam život", rekao je Ognjen u nekom trenutku u svom životu i to je glavna rečenica kojom bira da se predstavi. Produkciju numere je radio Andrej Mladenović, a Boris Milanović aranžman.

Režiju spota potpisuje sam Jovan Ilić, dok je direktor fotografije bio Miloš Radovanović. Spot za pjesmu 'Sa tobom' 'Mitskog Bića' i 'Kineskog restorana' prikazuje svijet jednog mladog mitskog bića koje se suočava sa raznim iskušenjima. Uz pratnju svog malog puža ovo mitsko biće prolazi kroz sve ove prepreke.

Vezani članci