WOW Bivša kandidatkinja Života na Vagi izgledala prekrasno

Vecernji.hr
Vidi originalni članak

Kandidatkinja treće sezone Života na vagi, Nina Martina Korbar, na Instagramu je objavila fotografiju na kojoj se jasno vidi kako je izgledala prije showa i prije svoje transformacije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nina je uz fotke napisala ''Rad na sebi u svakom mogućem obliku''. U showu je smršavjela 40 kg, a svoje pratitelje na društvenim mrežama svakodnevno obavještava o svojem napretku. Početkom prošlog ljeta pohvalila se da je od ulaska u show smršavjela čak 70 kilograma. Iako je od njezinog sudjelovanja u showu prošlo godinu dana Nina i dalje marljivo radi na sebi.

Tjelovježba je postala sastavni dio njezine svakodnevice, a rezultate marljivog rada na svojoj liniji pokazala je odjenuvši maturalnu haljinu iz 2010. godine.

- Da, istina je - skoro dvije mene stanu u moju maturalnu haljinu! Hvala ljudi na ogromnoj podršci! Ponosna sam na svoj uspjeh, ali i svojih kolega i prijatelja iz showa! Ljudi, prijavite se u Život na vagi i promijenite svoj život na bolje, ali ako se i ne prijavite, ako ste ipak previše sramežljivi ili samozatajni, krenite se boriti i budite presretni i vi! - zaključila je Nina.

https://www.instagram.com/p/B71ZCZKJ_ny/?utm_source=ig_embed

Vezani članci