VIDEO  Marijana i Nemeš seksali se u bazenu pred svim stanarima?!

Hercegovina.info
Vidi originalni članak
No, već su dobili novi. Moraju napraviti Big Brother klapu, a to znači uvježbavanje višeglasnog pjevanja. Ukoliko u tome budu uspješni udaljenost do Banja Luke smanjit će im se za 70 kilometara.

Svi 'otpadnici' osim Soraje se žale da su dobili na kilaži, a uzrok tome vide u dobroj Slavičinoj kuhinji koja uživa u tome. Priznala je da je naučila plivati tek sa 40 godina, a spomenula je i Lester priča tijekom spavanja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Međutim, glavni događaj u BB kući bio je veliki tulum na kojem su ponovo spojeni svi stanari. Nikola se pohvalio Marijani da prilikom noćnog izlaska 'podivlja' te da 'trga košulju'.

Navodno postoje i Facebook fotografije koje potkrjepljuju njegov iskaz. Marijana ispričala kako je razgovarala s Draženom koji ju živcira i to mu je rekla. A Dražen je za vrijeme partija bio sam u kuhinji.

Nemeš i Nikola su zaključili kako je ovo njihovo ljeto te da će ako nitko od njih dvojice ne uzme lovu dići kredit i unajmiti jahtu. Taj su plan podijelili i s Marijanom nakon čega je Nemeš priznao da će po izlasku iz Kuće većinu vremena provoditi u Hrvatskoj. U planovima za krstarenje na kraju su završili i Lester, Tamara i Bojana.

Marijana i Nemeš nisu se odvajali jedno od drugog. Malo su se mazili, malo ljubili, a malo i plesali. Priznala mu je da ne voli Šibenik previše, a Nemeš ju je pitao što misli o Beogradu.

Preostali stanari nastavili su partijati u bazenu, a ubrzo su im se pridružili Nemeš i Marijana koja je bila u haljini. Nastavili su se ljubiti, a navodno je su otišli i korak dalje. U novom iskazivanju ljubavi nisu im smetali i ostali stanari koji su bili u bazenu i radili valove.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

izvor: 24 sata.hr

Vezani članci