Ulaznice za nastup benda BRKOVI puštene u pretprodaju!

Vidi originalni članak

Upravo za sve one najvjernije fanove koji žele u ritmu skakati i pjevati hitove Brkova, organizatori su pustili u pretprodaju velik broj ulaznica po cijeni od 10 KM.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ulaznice po ovoj cijeni će se moći kupiti od četvrtka 13.11.2014. do četvrtka 20.11.2014. u Gradskoj kavani koja se nalazi unutar SPC-a Rondo u Mostaru.

U petak 21.11.2014., tj na dan koncerta ulaznice će biti dostupne na ulazu u Golden Club, pred početak nastupa, po cijeni od 15 KM. Stoga, svakako se potrudite da osigurate svoju ulaznicu na vrijeme i po povoljnijoj cijeni!


„Obzirom da nastupi Brkova u Mostaru uvijek imaju neku posebnu vibru, pogotovo kada nastupaju u jedanaestom mjesecu, koji je poznati kao 'Movember', jasno je da imamo mnogo onih koji žele doći na njihov nastup, kako iz Mostara, tako i iz ostalih gradova. Stoga smo za sve njih otvorili i telefonsku liniju na kojoj mogu rezervirati svoje karte na vrijeme, a broj je 00387 63 541 541.

 

Biti će ovo još jedan nezaboravan i energičan punk folk wellness provod u Mostaru, sigurni smo!!, izjavili su organizatori koji ovim koncertom promoviraju Mostar Summer Fest koji nas ponovno očekuje u Mostaru u ljeto 2015.

Također, dodali su kako nastup u Golden Clubu počinje u 22:00h, a za nastup Brkova će vas zagrijati domaći bend 'NEŠTO IZMEĐU', koji su lani nastupom na Mostar Summer Festu dokazali kako su na početku jedne perspektivne glazbene karijere.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sve detalje o nastupu možete pratiti na www.mostarsummerfest.com i na službenoj Facebook fan stranici Mostar Summer Festa

Vezani članci