FOTO  U Mostaru održan još jedan koncert za pamćenje 2Cellosa

Vidi originalni članak

U njihovom drugom koncertu u gradu na Neretvi uživali su i mnogi turisti, koji su se u četvrtak zatekli u Mostaru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Koncert su otvorili već tradicionalno „Benedictusom", koji je bio jedna od samo nekoliko laganih stvari, jer vrlo brzim dolaskom bubnjara Dušana Kranjca na pozornicu, pretvorili su se u pravi rock bend i ekspolodirali, a zajedno s njima eksplodirala je i publika, uživajući u vrhunskim izvedbama poznatih rock hitova Michaela Jacksona, Prodigyja, Coldplaya i brojnih drugih.

Slavni čelisti izveli su i neke nove pjesme koje će se naći na nadolazećem trećem albumu, a- kao i cijeli svijet- publika u Mostaru je posebno poludjela na izvedbu pjesme „ Thunderstruck" od AC/DC, koja je i Stjepana bacila u trans, pa je publici priuštio zabavni nastup na podu.

Iako ih je „Smooth Criminal" od Michaela Jacksona vinuo u zvjezdane visine, upravo spotom za „Thunderstruck"  su oborili rekord na you tube-u sa preko 22 milijuna pregleda.

Od publike  su tražili da pjevaju, jer, kao, oni ne znaju stihove, a u što ih je vrlo brzo razuvjerio Hauser, zapjevavši  (I Can't Get No) "Satisfaction" od Rolling Stonesa.

Nakon silaska s pozornice Luka, Stjepan I Dušan, još dugo su se družili s publikom, slikajući se I potpisujući autograme.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Koncert  "2Cellos pod generalnim pokroviteljstvom BH Telecoma" održan je u organizaciji agencije PRimera, kojoj je ovo treća organizacija koncerta 2Cellosa u BIH i četvrta suradnja sa Stjepanom Hauserom .

Dvojica slavnih virtuoza u Mostaru su guštali u ekskluzivnoj ponudi hotela Mepas u koji su su stigli sa kratkog odmora u Hrvatskoj.

Nakon Mostara, odmor su nastavili još nekoliko dana u Dubrovniku i Istri , nakon čega ih čekaju novi nastupi po Sloveniji, Hrvatskoj, Turskoj, Švicarskoj, Italiji, Nizozemskoj, Njemačkoj i Rusiji.

Vezani članci