VIDEO  Treći singl s albuma prvijenca benda Prezzident

Hercegovina.info
Vidi originalni članak

Trećim singlom 'Svetac' u 2021. bend 'Prezzident' najavljuje dugopripremani istoimeni album prvijenac.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Prezzident', čistokrvni rock bend službeno je objavio svoj istoimeni album prvijenac. Uz album, čiju produkciju potpisuje već uhodani dvojac Emil Bišćan i Leo Anđelković, objavljen je i novi singl i videspot 'Svetac' koji se također nalazi na aktualnom albumu, priopćeno je iz Dallas recordsa.

"Sretni smo konačno s publikom podijeliti naš mali glazbeni svijet s pjesmama koje smo napravili uživajući u traženju zajedničkog zvuka i odgovora na pitanje: 'što je Prezzident?'". Pjesme potpisuje 'Prezzident', a za produkciju su bili zaduženi Emil Bišćan (mix), i Leo Anđelković (mastering).

 

"Singl 'Svetac' kojim album počinje u toj potrazi je nastao zamišljanjem imaginarnog svijeta u kojem je sve suprotno očekivanom. Obzirom na promjenjivost svega u životu zabavno je koliko je takav svijet blizu stvarnosti. Kao i za prethodna dva singla spot još jednom potpisuje izvrsni Dinko - Čvorić Doringo", izjavio je basist grupe 'Prezzident' Petar Lisjak.

Na albumu se nalazi devet pjesama koje žanrovski pripadaju rocku, a dostupan je u digitalnom izdanju na Spotifyu, Deezeru, iTunesima i svim ostalim digitalnim servisima. Upravo tako na albumu možete pronaći dosadašnja zadnje obavljenja izdanja 'B€tman', 'Ti si ta' i novi aktualni singl 'Svetac'.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Album 'Prezzident' potpisuje cijeli bend (Luka Banić, Petar Lisjak, Ivan Soldo, Luka Maričić i Vedran Dakić).

Vezani članci