''SVE SE NEKAKO LIJEPO POSLOŽILO'' Jelena Rozga priznala da ponovno ljubi

Hercegovina.info
Vidi originalni članak

Na dodjeli nagrada 'Music Awards Ceremony', koja se upriličila u srijedu, 25. siječnja, Jelena Rozga (45) pričala je o karijeri, koncertu u Splitu, ali i otkrila neke nove detalje iz privatnog života. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

''Ja sam super sretna, sve se nekako lijepo posložilo'', rekla je splitska pjevačica, koja nije mogla skinuti osmijeh s lica, pišu 24 sata.

''Je li u pitanju neka nova ljubav?'', upitao je pjevačicu novinar, a ona mu je odgovorila: 

''Pa to ti govorim cijelo vrijeme'', odgovorila mu je Rozga.

Dobro raspoložena Jelena prije same dodjele nagrada za medije je progovorila o otkazanom nastupu u Spaladium Areni u Splitu. 

''Rekla sam organizatorima da želim tri, četiri dana prije biti u areni da osjetim svaki milimetar scene, iako će se ponoviti sve onako kako je bilo u zagrebačkoj'', ispričala je Rozga. 

''Žao mi je što neću imati koncert u Spaladium Areni, koja je nažalost zatvorena. Htjela sam ponoviti ono što sam napravila prije 12 godina, čak se desio i isti datum, ali evo tražimo neki drugi prostor. Voljela bih da i moj grad vidi što je njihovo dite radilo zadnjih godinu dana'', dodala je. 

Najveća nagrada joj je, kaže, publika. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

''To što moja publika zna sve moje pjesme i što ih pjeva od početka do kraja, to je meni najveća nagrada'', zaključila je Jelena. 

Vezani članci