''SVAKI DAN S TOBOM JE SLAVLJE'' Čilić slavi petu godišnjicu braka, supruzi posvetio objavu na društvenoj mreži

Hercegovina.info
Vidi originalni članak

Naš tenisač iz Međugorja, Marin Čilić, danas slavi petu godišnjicu braka sa suprugom Kristinom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

''Sretna godišnjica, Kristina. Svaki dan s tobom je slavlje'', napisao je Marin uz njihove zajedničke fotografije na kojima su pozirali sa slušalicama na glavi.

Lijepu i talentiranu Kristinu tenisač je upoznao 2008. godine u Dubrovniku na Davis Cupu gdje je ona radila kao hostesa, a prijateljstvo je brzo preraslo u ljubav. Vjenčali su se 2018. godine u Cavtatu nakon osam godina ljubavi, a svadbeno slavlje održano je u tvrđavi Revelin, prenosi Story.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Supruga je Čiliću uvijek podrška na tribinama, no ne voli se eksponirati u javnosti pa ima privatni profil na Instagramu. Marin je o supruzi i djeci jednom prilikom progovorio u intervjuu za Story.

''Zar nisu sve žene rock zvijezde zbog svoje energije i sposobnosti? Kiki se zaista divim kako je podnijela obje trudnoće, porođaje, koliko strpljenja, ljubavi i truda ulaže u odgoj naših dječaka. Iako se trudim biti maksimalno uključen, činjenica je da sam dosta na putu, a ona odrađuje više-manje sve. Uza sve obiteljske obveze, nije zapostavila ni svoj posao (ima tvrtku u Monaku koja se bavi savjetovanjem u području ljudskih resursa), a u Zakladi Marin Čilić je također jako aktivna. Ponekad se zaista pitam kako sve stiže'', rekao je tenisač.

Zajedno su dobili dva sina, Balda i Vita.

Ove je godine Kristina za Story.hr otvoreno govorila kako izgleda brak s uspješnim sportašem i koliko odricanja zahtjeva.

''Dosta je teško, tenis je dosta specifičan sport jer njihova sezona traje jako dugo, u biti cijelu godinu, imaju odmor tek krajem godine kojeg opet koriste uglavnom za pripreme, ali opet je druga specifičnost i teškoća kad imate obitelj. On nastupa u cijelom svijetu, nema neku bazu nego je praktički po cijelom svijetu. Ja sam sretna što su prošle godine djeca bila zdrava i dobro tako da smo s njim dosta putovali, njemu je lakše kad smo uz njega na turnirima, a nama je dobro da malo promijenimo okruženje. Nije lako, ali treba izvući najbolje iz toga, sreća u nesreći je da ta karijera ne traje toliko dugo pa se za sve ima vremena'', rekla nam je.

Vezani članci